Welcome to Hrvatske Misterije Forum
Imajte na umu da je ovaj forum potvrden od strane internet medija i drugih organa,s tim da je takoder potvrdeno da ni jedan sadrzaj NIJE LAZAN!Hvala na razumijevanju!

Welcome to Hrvatske Misterije Forum

Sve svijetske misterije!Uglavnom se bavimo UFO ili NLO misterijama!
 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Američki vrh u kontaktu s izvanzemaljcima?Vezano za topic: Istina koja ce vam promjeniti "gledanje" na zivot

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin

Posts : 29
Reputation : 8
Join date : 2011-03-22
Age : 29
Location : Slavonski Brod,Croatia

PostSubject: Američki vrh u kontaktu s izvanzemaljcima?Vezano za topic: Istina koja ce vam promjeniti "gledanje" na zivot   Fri Apr 22, 2011 1:10 amU trosatnoj emisiji koja će biti emitirana 23. travnja u četiri sata ujutro po našem vremenu na stranici ustream.tv oglasit će se Jon Kelly. Kelly je svjetski poznati analitičar koji pronalazi skrivene poruke govorima poznatih osoba.


Kelly
tvrdi da će u svojoj emisiji predstaviti analizu govora Johna F. Kennedyja koja će jednom zauvijek odgovoriti na pitanja jesu li ga oteli izvanzemaljci i jesu li američki politički i vojni vrh u kontaktu s izvanzemaljskim civilizacijama.

Kelly će analizirati snimku govora kojeg je Kennedy održao 14. studenog 1963., a pokušate će dokazati i da govori drugih američkih predsjednika ukazuju da politički vrh ima nevjerojatna saznanja o otmica i NLO-ima. Među predsjednicima čije će govore analizirati našli su se Obama i Carter.

Analiza govora kojom se bavi uključuje puštanje usporenih snimki govora unazad, što navodno 'povećava kognitivnu moć usvajanja informacija koja dovodi do lucidnih impresija nesvjesnih komunikacija koje mogu opisivati daleke događaje iz prošlosti, sadašnjosti ili budućnosti.'

Tako svoju metodu opisuje Kelly, a što ona točno znači i podrazumijeva, niti nama nije posve jasno. Možda će nam ovaj najavni video za emisiju pojasniti stvar. Upozorenje - neće.
Back to top Go down
View user profile http://misterije.all-up.com
 
Američki vrh u kontaktu s izvanzemaljcima?Vezano za topic: Istina koja ce vam promjeniti "gledanje" na zivot
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Turske,indijske i latino-americke sapunice
» Real age health tips
» Kutless - What Faith Can Do
» Dj Ashba
» Christiano Ronaldo

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Welcome to Hrvatske Misterije Forum :: HRVATSKI Forum o raznim misterijama :: NLO,UFO Misterije-
Jump to: