Welcome to Hrvatske Misterije Forum
Imajte na umu da je ovaj forum potvrden od strane internet medija i drugih organa,s tim da je takoder potvrdeno da ni jedan sadrzaj NIJE LAZAN!Hvala na razumijevanju!

Welcome to Hrvatske Misterije Forum

Sve svijetske misterije!Uglavnom se bavimo UFO ili NLO misterijama!
 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Norvežani zatvorili zračnu luku zbog NLO-a?!

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin

Posts : 29
Reputation : 8
Join date : 2011-03-22
Age : 29
Location : Slavonski Brod,Croatia

PostSubject: Norvežani zatvorili zračnu luku zbog NLO-a?!   Thu Mar 31, 2011 10:18 amZračna luka Gardermoen druga je najprometnija luka u skandinavskoj regiji, a 24. ožujka zatvorena je na 90 minuta, kada je zeleni leteći objekt blokirao prilaz avionima koji su trebali sletjeli.

Ova pojava utjecala je na letove oko 15.000 putnika, a zračna luka pretrpjela je štetu od nekoliko milijuna dolara.

Unatoč tome čini se da još uvijek nitko ne zna kakav je to objekt koji je prouzročio zastoj. Posada jednog aviona koji je u to vrijeme trebao sletjeti tvrdi da su vidjeli zeleni objekt koji je lebdio iznad zračne luke i onemogućavao im da slete.

Među svjedocima je i pilot Johan Kylborn, čiji je Boeing 737 s 400 putnika putovao iz Hamburga u Oslo, te je preusmjeren zajedno s ostalim zrakoplovima koji su u to vrijeme trebali sletjeti.

Posada aviona tvrdi da ih mistični objekt, koji su promatrali s udaljenosti od nekoliko desetaka kilometara, podsjeća na trokutastu jedrilicu.

Objekt je nakon sat vremena lebdenja nad zračnom lukom napravio brzi okret nadesno i strelovito nestao u daljini. Istraga o ovoj pojavi još uvijek traje.

Kylborn tvrdi da objekt koji je vidio nije meteorološki balon, s kojima je kao pilot već imao bliskih susreta. Iz Norveškog zrakoplovnog saveza tvrde da nije mogla biti niti jedrilica jer nisu imali prijavljenih letova, a i vrijeme je bilo nepogodno za let jedrilicom.

Istraga se nastavlja, a za sada nema novih saznanja ili čvrstih teorija o tajanstvenom objektu.
Net.hr30.03.2011.

Back to top Go down
View user profile http://misterije.all-up.com
 
Norvežani zatvorili zračnu luku zbog NLO-a?!
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Welcome to Hrvatske Misterije Forum :: HRVATSKI Forum o raznim misterijama :: NLO,UFO Misterije-
Jump to: