Welcome to Hrvatske Misterije Forum
Imajte na umu da je ovaj forum potvrden od strane internet medija i drugih organa,s tim da je takoder potvrdeno da ni jedan sadrzaj NIJE LAZAN!Hvala na razumijevanju!

Welcome to Hrvatske Misterije Forum

Sve svijetske misterije!Uglavnom se bavimo UFO ili NLO misterijama!
 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Izvanzemaljska koreografija VIDEO: Još jedna neobična pojava iznad JapanaIzvanzemaljska koreografija VIDEO: Još jedna neobična pojava iznad Japana

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin

Posts : 29
Reputation : 8
Join date : 2011-03-22
Age : 29
Location : Slavonski Brod,Croatia

PostSubject: Izvanzemaljska koreografija VIDEO: Još jedna neobična pojava iznad JapanaIzvanzemaljska koreografija VIDEO: Još jedna neobična pojava iznad Japana   Tue Mar 29, 2011 11:22 am

Izvanzemaljska koreografija
VIDEO: Još jedna neobična pojava iznad Japana
Od katastrofe koja ga je zadesila, Japan je pod budnim okom cijeloga svijeta. No, izgleda da stanje u Japanu ne promatraju samo ljudi. U najnovijoj snimci koja nam stiže iz Fukushime zabilježene su zanimljive letjelice nepoznatog podrijetla.

Osim što idu u prilog teorijama onih koji vjeruju da izvanzemaljci imaju posebne interese u zemaljskim katastrofama, bilo da nas pokušavaju spasiti od njih ili su im uzročnici, ova snimka predstavlja nam NLO-e u novom svjetlu.

Za razliku od prigoda u kojima su do sada snimljeni, a u kojima obično 'poziraju' kao mistični stranci, NLO-i su nam ovom prilikom odlučili prirediti i malu koreografiju.

Njihov sinkronizirani let možete pogledati u snimci koju vam prenosimo, a tek valja dokučiti jesu li na snimci uistinu izvanzemaljske letjelice ili je riječ o nekom drugom fenomenu.


Back to top Go down
View user profile http://misterije.all-up.com
 
Izvanzemaljska koreografija VIDEO: Još jedna neobična pojava iznad JapanaIzvanzemaljska koreografija VIDEO: Još jedna neobična pojava iznad Japana
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Bumblefoot to write music for planned video game
» [Rekomendasi] Video Klip Keren atau Baru
» Smiješni video klipovi
» Oh no! Fantastic ski scooter video
» Recruiting Music Video Directors

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Welcome to Hrvatske Misterije Forum :: HRVATSKI Forum o raznim misterijama :: NLO,UFO Misterije-
Jump to: